Book møde
Beregn

Invitation til inspirationsmøde: Din økonomi i en tid med forandringer

En tid med mange økonomiske forandringer sætter ofte tanker i gang om ens økonomiske situation og muligheder. Er det tid til at spare mere op, afvikle gæld, eller er der plads til nye drømme? Selvom markedet er foranderligt, har mange nemlig flere muligheder, end de tror.

23 februar - 2023

En tid med mange økonomiske forandringer sætter ofte tanker i gang om ens økonomiske situation og muligheder. Er det tid til at spare mere op, afvikle gæld, eller er der plads til nye drømme? Selvom markedet er foranderligt, har mange nemlig flere muligheder, end de tror.

Vi vil gerne invitere dig og din eventuelle partner, en ven, nabo eller familiemedlem til et inspirationsmøde om boligfinansiering, friværdi og energioptimering, så du kan få et overblik over de muligheder, du har i det nuværende marked for at få råd til det, du drømmer om. Du vil blandt andet få et indblik i den nuværende rentesituation og blive introduceret til FlexLife® - realkreditlånet, som kan tilpasses dit liv, dine planer og dine drømme.

De vigtigste spørgsmål du får svar på i løbet af aftenen:

  • Hvordan går det med boligrenterne i Danmark, og hvad ser vi af tendenser i økonomien?
  • Matcher din boligfinansiering dine drømme og planer? Og hvordan kan du få fordel af friværdien i din bolig?

 

Inspirationsmødet indledes af den lokale filialdirektør i Danske Bank, der lægger lokaler til arrangementet, og de øvrige indlæg vil være ved den lokale boligchef fra Realkredit Danmark.

Tid og sted
Vi holder inspirationsmøder rundt om i hele landet i marts måned. Programmet på møderne er det samme, og møderne starter kl. 17.00, og kl. ca. 18.30 vil vi byde på en let anretning, hvor der er god mulighed for dialog.

Se datoer for møderne og tilmeld dig