Book møde
Beregn
Webinar

Er du nysgerrig på, hvordan du kan energiforbedre din bolig?

Vil du vide mere om, hvordan du kan energiforbedre din bolig, så kom med til webinaret ”Reducer din varmeregning med energiforbedringer” den 1. november kl. 20. Her går eksperterne tæt på energiforbedringer og mulighederne i din bolig. 

24 oktober - 2023


1822b8ed-9bd9-4197-8b92-27081e05683f


Tilmeld dig webinar om energiforbedringer 

Kom med til webinar om energiforbedringer den 1. november kl. 20. Her får du blandt andet overblik over, hvordan du finder forbedringsmulighederne i din bolig og dine finansieringsmuligheder. 

Tilmeld 

På webinaret møder du Realkredit Danmarks seniorøkonom, Haris Coric, rådgivende ingeniør fra OBH-Gruppen, Alex Lyng Vestergaard, og boligrådgiver i Danske Bank, Mette Ahnfeldt. Sammen giver de dig råd og inspiration om energiforbedringer. Blandt andet får du svar på: 

  • Hvad vi forventer af vinterens energi- og el-marked.
  • Hvad din boligs energimærke betyder for din elregning. 
  • Hvad du skal have styr på for at komme i gang. 
  • Hvordan du kan finansiere en energiforbedring. 


Mange boliger gemmer på stort potentiale for energiforbedringer   
Rigtig mange boligejere er ikke klar over det store potentiale, der er for energiforbedringer i deres bolig. Ofte har vi det nemlig med at overvurdere vores egen boligs energieffektivitet. Faktisk vurderer 9 ud af 10 boligejere, at deres boligs energimæssige stand er som gennemsnittet eller over. Det viser en undersøgelse fra YouGov, som Realkredit Danmark står bag – læs hele analysen her

Svarene i undersøgelsen er dog ikke helt i tråd med den faktiske fordeling af energimærkerne. Det typiske energimærke på boligmarkedet er D, og antager vi, at det svarer til ”middel”, så er der stor forskel på, hvordan det reelt forholder sig, og hvad boligejerne svarer. 

Hvis du ser med alt for positive øjne på din egen bolig, er der mulighed for, at du går glip af en økonomisk gevinst, som du på sigt kan få ved at energiforbedre boligen – og samtidig også den ekstra bonus, du får ved at yde et positivt bidrag til den grønne omstilling.