Book møde
Beregn
Låntyper

Hvilket lån skal du vælge?

Se vores anbefalinger om valg af lån. De er til alle, der overvejer at optage et lån hos Realkredit Danmark – og til dig, der allerede har lån hos os. 

Find det helt rigtige lån

Uanset om du vil købe bolig, forbedre en bolig eller omlægge lån, er vi klar til at hjælpe. Book et møde eller ring til os på 70 15 15 16. Du kan også selv regne på vores lån.

Aktuelle låneanbefalinger


Hvis du overvejer at optage lån hos Realkredit Danmark, så kan du her læse vores aktuelle anbefalinger om valg af lån:

Ønsker du høj sikkerhed, eller sigter du mod at reducere din restgæld i tilfælde af fremtidige rentestigninger, så overvej et 30-årigt fastforrentet lån med eller uden afdrag. Ønsker du at afvikle dit lån hurtigere, kan du vælge et fastforrentet 15-årigt eller 20-årigt lån.

Ønsker du lån med en løbetid på omkring 10 år eller kortere, anbefaler vi, at du vælger FlexLån® F5.

Overvej FlexLån® K eller FlexKort®, hvis du har plads i økonomien til rentestigninger og trives fint med risikoen. Udnyt de lave renter og bind renten på dit FlexLån® i en længere periode, fx i 5 år.

Ønsker du fleksibiliteten til at tilpasse dit realkreditlån til livets forskellige faser, og udgør dine lån i boligen højst 75 %, kan du overveje FlexLife® - enten med fast rente eller med variabel rente. Her har du også mulighed for op til 30 års afdragsfrihed.

Har du luft i økonomien, og ønsker du at blive hurtigere gældfri, kan du overveje FlexLån® T, hvor det er løbetiden - og ikke din månedlige ydelse - der varierer.

Har du anden dyr gæld ved siden af dit realkreditlån, fx et bank- eller billån, kan du udnytte afdragsfrihed på realkreditlånet til hurtigere at afdrage på den dyrere gæld.

Er du ikke kunde hos os? Lad os se på dine muligheder sammen Book møde

Beregn og sammenlign prisen på lån:   Prøv vores låneberegner

Har du lån hos os? Se anbefalinger for dit lån her

Bliv kunde hos Realkredit Danmark

Tal med os om lån til bolig og få klare anbefalinger. Det koster ikke noget at spørge. Vi kan hjælpe, når du har tid - også aften og weekend.

Se, hvad du får hos os

Hvad koster det at låne til din bolig?

Regn på dit lån og få en vejledende beregning. Eller tal med os, hvis du vil have en personlig beregning. Book møde eller ring på 70 15 15 16

Book møde   Bliv ringet op