Book møde
Beregn

Banklån til bolig

Vil du finansiere hele eller dele af din bolig med et banklån? Vi er en del af Danske Bank-koncernen. Se de banklån til bolig, Danske Bank tilbyder.

Du kan vælge at optage et banklån i stedet for et realkreditlån eller som et supplement til dit realkreditlån. Vil du købe en andelsbolig eller låne til en byggegrund, findes der særlige banklån til det.

Klik på et lån, hvis du vil læse om det hos Danske Bank.

Lån til ejerbolig

Boliglån
Et Boliglån kan finansiere den del af din ejerbolig, som du ikke kan finansiere med realkreditlån og egenbetaling på mindst 5 procent af boligens værdi. Som udgangspunkt kan du låne op til 80 procent af boligens værdi som realkreditlån og 15 procent som et boliglån. På denne del af finansieringen tilbyder Danske Bank en attraktiv lav rente - læs mere om lånet på danskebank.dk 

Danske Bolig Fri
Med Danske Bolig Fri kan du låne op til 80 procent af din boligs værdi. Du kan bruge lånet som et fleksibelt alternativ til et realkreditlån, eller du kan kombinere Danske Bolig Fri og realkreditlån.

Lån til andelsbolig

Andelsboliglån og Andelskredit
Realkreditlån er alene til ejerboliger. Ønsker du at låne til en andelsbolig, er et Andelsboliglån eller en Andelsboligkredit i banken vejen frem. Normalt kan du låne op til 95 procent af købesummen og betale resten selv.

Lån til fritidsbolig 

Danske Bolig Fri
Med Danske Bolig Fri kan du låne op til 75 procent af din fritidsboligs værdi. Ønsker du afdragsfrihed, kan du låne op til 60 procent af fritidsboligens værdi. Brug lånet som et fleksibelt alternativ til et realkreditlån eller kombinér Danske Bolig Fri og realkreditlån.

Boliglån
Et Boliglån kan finansiere den del af din fritidsbolig, som du ikke kan finansiere med realkreditlån og egenbetaling. Har du brug for boliglån til finansiering af sommerhuskøbet, skal du dog selv kunne lægge en passende egenfinansiering på mindst 5 % af købsprisen – og derudover skal du have penge til advokat, tinglysning og andre udgifter ved købet. Kravet til din egenfinansiering af sommerhuset vil i høj grad være individuelt alt afhængig af din økonomi og formue.

Lån til byggegrund

Grundkøbskredit
Planlægger du at købe en grund og bygge et nøglefærdigt hus, giver Danske Banks Grundkøbskredit dig ro til at bygge. Du kan låne op til 100 procent af grundens værdi i 12 måneder uden løbende afdrag. 

Hvad koster det at låne til din bolig?

Prøv vores låneberegner og få en vejledende beregning. Eller tal med os, hvis du vil have en personlig beregning. Book møde eller ring på 70 15 15 16