Book møde
Beregn
Har du råd til ny bolig?

Se hvad det koster at låne

Start din beregning nu og få en vejledende pris med det samme. Du kan også sammenligne vores lån.

Nu kan du også forsikre dit realkreditlån  

Det er ikke længere kun din bolig og dit indbo, du kan forsikre, men også dit realkreditlån. Med en Tryg Lånesikring fra vores samarbejdspartner Tryg Forsikring kan dine ydelser blive betalt i op til 12 måneder, hvis du fx mister dit arbejde og din indtægt.

Boliglån med variabel rente: Skal du gøre noget, når renterne stiger?

Stigende renter bekymrer en del boligejere med variabel rente på realkreditlånet, og flere er i tvivl om, de skal ændre på deres lån eller ej. Se, hvad Realkredit Danmarks cheføkonom råder til. 

Kan det betale sig at låne til energiforbedringer?

Alle taler om varmepumper og solceller. Men hvad koster energiforbedringer, hvordan finansierer du det bedst og billigst – og er det en god ide at gøre det nu? Læs om lån og tilskud til energiforbedring. 

Nyheder og analyser

Ny prismodel for lån med afdragsfrihed

I en økonomisk usikker tid for mange boligejere fjerner Realkredit Danmark nu risikoen for et højere bidragstillæg ved prisfald på boligmarkedet, og samtidig nedsættes bidragstillægget for eksisterende afdragsfrie lån ved en samlet belåningsgrad over 60 % af boligens værdi.

Læg om til højere rente og skær ned i din gæld

Realkreditrenterne stiger, og nogle boligejere kan nu omlægge deres lån og skære en luns af restgælden. Se om det gælder dig – og se, hvad vi råder til.

Skal vi sammen se på dine lånemuligheder?

Book et møde med en af vores rådgivere – eller ring til os på 70 15 15 16. Vi sidder klar, når du har tid – også aften og weekend.