Book møde
Beregn
Har du råd til ny bolig?

Se hvad det koster at låne

Start din beregning nu og få en vejledende pris med det samme. Du kan også sammenligne vores lån.

2023: Året der kommer på boligmarkedet

Boligmarkedet vendte fuldkommen på hovedet i løbet af 2022. Høj aktivitet og stigende priser blev erstattet af store prisfald og den laveste aktivitet i godt ti år. Så hvad skal vi forvente i 2023?

Boliglån med variabel rente: Skal du gøre noget, når renterne stiger?

Stigende renter bekymrer en del boligejere med variabel rente på realkreditlånet, og flere er i tvivl om, de skal ændre på deres lån eller ej. Se, hvad Realkredit Danmarks cheføkonom råder til. 

Kan det betale sig at låne til energiforbedringer?

Alle taler om varmepumper og solceller. Men hvad koster energiforbedringer, hvordan finansierer du det bedst og billigst – og er det en god ide at gøre det nu? Læs om lån og tilskud til energiforbedring. 

Læg om til højere rente og skær ned i din gæld

Realkreditrenterne stiger, og nogle boligejere kan nu omlægge deres lån og skære en luns af restgælden. Se om det gælder dig – og se, hvad vi råder til.

Skal livet fylde mere - og lånet i boligen mindre?

Flexlife® er et realkreditlån, du kan skrue op og ned for, så det passer til dit liv, dine planer og dine drømme. Regn på lånet eller book møde med en af vores rådgivere, vi er klar til at hjælpe dig.

Nyheder og analyser

Skal vi sammen se på dine lånemuligheder?

Book et møde med en af vores rådgivere – eller ring til os på 70 15 15 16. Vi sidder klar, når du har tid – også aften og weekend.