Book møde
Realkredit Danmark
erhverv

Lån til alle typer ejendomme med Realkredit Danmark

Vi er specialister i realkreditlån og skræddersyede services til små og store erhvervskunder. Lad os finde dén løsning, der passer til jeres behov.

FlexLife®

Unik fleksibilitet. Tilpas løbende inden for en aftalt ramme.

RD Cibor6®

Kort variabel rente. Kan kombineres med et finansielt instrument.

Regn på realkreditlån

Hvad koster det at låne? Prøv vores låneberegner og få en vejledende beregning.

Kurser & renter

Her kan I bl.a. se aktuelle priser og kurser, følge med i vores renteprognose og bestille kursovervågning.

Du er på det nye rd.dk


Vi bygger en enkel og brugervenlig hjemmeside, hvor du hurtigt kan regne på lån, tjekke de seneste kurser og se økonomernes anbefalinger – også når du er på mobilen. Nogle funktioner er klar, andre på vej. Giv os gerne feedback.

Fast rente nu? Regn på omlægning af jeres lån

Overvejer I at omlægge jeres realkreditlån hos os – og få trygheden ved fast rente? Prøv vores nye omlægningsberegner og se med det samme, hvad det koster. 

Grønt lån til klimavenlige ejendomme 

RD Cibor6® Green er vores grønne realkreditlån til erhvervskunder, der vil bygge nyt, renovere, omlægge eller optage tillægslån i klimavenlige ejendomme. 

Temperaturmåling: Investerings- og erhvervsejendomme 

Pegede pilen opad eller nedad for boligudlejningsejendomme, kontor og retail i årets første kvartal? Med afsæt i Realkredit Danmarks erhvervsvurderinger har vi set nærmere på de tre segmenter.  

Har I brug for rådgivning?

Vores kompetente rådgivere er klar til at hjælpe jer. Har I spørgsmål, kan I altid ringe til jeres rådgiver – eller til Realkredit Erhverv Direkte på telefon 45 14 01 00.