Book møde
Beregn

Bliv kunde hos Realkredit Danmark

Lad os se på dit lån sammen. Vi vil rigtig gerne hjælpe, også hvis du allerede har et andet tilbud på hånden. Måske kan du få et bedre lån hos os.

På udkig efter det bedste realkreditlån for dig?
Det koster ikke noget at spørge

Vil du vide, om der er penge at spare eller andre fordele ved at låne hos os? Bare spørg. Også hvis du har fået et andet tilbud og vil høre, om vi kan gøre det bedre.

Vi har lån, der passer til dig

Du får mange lån at vælge imellem. Men det vigtigste er, at vi er specialister i at lave fleksible løsninger. Fx til dig, der løbende vil kunne vælge hel eller delvis afdragsfrihed til. Dig, der både vil have variabel rente – og trygheden ved at kende ydelsen. Eller dig, der hellere vil betale hver måned end hvert kvartal.

Vi gør det nemt at vælge

Lån til bolig er det eneste, vi rådgiver om – så det er vi ret skarpe på. Vi giver klare anbefalinger ud fra din økonomi og de ønsker, du har.

Hvad koster det at låne? Hvad skal du vælge? Bestil et gratis opkald

Bestil en uforpligtende snak om lån til bolig, så ringer en af vores rådgivere til dig inden for 48 timer. 

Bliv ringet op

Du behøver ikke være kunde i en bestemt bank


Skal du købe ny bolig? Låne ekstra i din bolig? Eller måske omlægge dit lån? Så lad os se på dine muligheder sammen.

Hos os behøver du ikke at være kunde i en bestemt bank. Og vi vil rigtig gerne guide dig, så du kan tage en god beslutning og rykke tættere på dit mål.   

Et onlinemøde om lån til bolig varer ofte under en time. Vi vil gerne høre om dine forventninger, drømme og planer, og så skal vi vide lidt om dig og din økonomi.

På mødet kan vi anbefale lån, der matcher dine behov, og regne på, hvad forskellige lån vil koste. Vi sender dig beregninger på de mest relevante lån, så du nemt kan  sammenligne og beslutte dig.

Når du finder det rigtige lån, kan du bede om et lånetilbud. Vær opmærksom på, at vi skal vurdere din økonomi, før vi kan tilbyde et lån. 

"Når du ringer eller booker et møde, tager vi altid en åben snak om dine ønsker. Det er vigtigt, for det er sådan, vi finder de bedste løsninger til dig.”

Carina, rådgiver hos Realkredit Danmark

Skal vi sammen se på dine lånemuligheder?

Ring til os på 70 15 15 16

Vores telefon er også åben aften og weekend:

Åbningstider:
Man - Tors: 9.00 - 21.00
Fredag: 9.00 - 18.00
Lør - Søn: 10.00 - 16.00

Book et onlinemøde

Du kan nemt og hurtigt booke et onlinemøde med en rådgiver. Vælg selv, hvornår vi skal mødes.

Book møde