Book møde
Beregn
Værd at vide

Hvad er et realkreditlån?

Et realkreditlån er et lån til fx ejerbolig og fritidshus, hvor der tages pant i boligen. Læs mere om lånet her.

Regn på et realkreditlån

Her kan du se, hvad det koster at låne - du kan også sammenligne vores lån. 

Beregn lån

Et realkreditlån er et lån til fx en ejerbolig eller et fritidshus, hvor der tages pant i fast ejendom. Du kan også bruge et realkreditlån til finansiering af byggeprojekter på eksisterende boliger. 

Pengene til et realkreditlån kommer fra et realkreditinstitut, som fx Realkredit Danmark. Realkreditinstitutter får pengene ved at udstede obligationer på dine vegne. Når du optager et realkreditlån, betaler du bl.a. et gebyr til banken og realkreditinstituttet, en kurtage samt en afgift til staten. 

Investorerne, som køber obligationerne, får de renter og afdrag, du betaler, mens du har lånet. Realkreditinstituttet får det bidrag, du betaler. Den samlede månedlige udgift kaldes også for terminsydelsen. Bidragssatsen er forskellige fra lån til lån. Den beregnes bl.a. efter, hvor meget af boligen, som er belånt, type af ejendom og størrelsen på lånet.

Tal med os om lån til bolig - eller regn på dit lån

Book møde       Bliv ringet op

Værd at vide om realkreditlån

Bliv kunde hos Realkredit Danmark

Tal med os om lån til bolig og få klare anbefalinger. Det koster ikke noget at spørge. Vi kan hjælpe, når du har tid - også aften og weekend.

Se, hvad du får hos os

Fik du svar på dine spørgsmål?

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, du ikke fik svar på. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et godt råd. Book et møde eller ring på 70 15 15 16.

Book møde     Bliv ringet op