Book møde
Beregn
Guide til boligkøb

Søg bolig og købsgodkendelse online

Find boliger, der matcher din økonomi, og søg hurtigt om købsgodkendelse online. Prøv Danske Banks boligværktøj.

Find bolig og bliv klar til at købe

Jagten på den rigtig bolig bliver noget nemmere, når du ved, hvad dit nye hjem må koste. Du kan også slå hurtigere til, når du på forhånd ved, hvilke boliger du har råd til.   

Find boliger, der matcher din økonomi
Realkredit Danmark er en del af Danske Bank-koncernen. Med Danske Banks boligværktøj kan du lægge et lynbudget på 1 minut og finde boliger, der passer til din økonomi. 

Du kan også bruge lidt længere tid og lægge et personligt budget. Så kan du kan se, hvordan din økonomi vil se ud i enhver bolig, der er til salg i Danmark.  

Det er gratis og uforpligtende at bruge værktøjet, og du skal ikke at være kunde i Danske Bank for at oprette en profil.  

Prøv en boligsøgning hos Danske Bank og find boliger, du har råd til 

Søg om købsgodkendelse online
Når du har oprettet en profil på boligværktøjet og lagt dit budget, kan du hurtigt søge om at blive godkendt til at købe. 

En online købsgodkendelse er en ny og forbedret udgave af det, du måske kender som et boligkøbsbevis eller lånebevis. De fleste får svar i løbet af 1-2 dage.

Skal vi regne på det?

Det er en stor beslutning at købe en bolig. Vi er altid klar til at rådgive dig og regne på dine muligheder. Book et møde med en af vores rådgivere – eller ring til os på 70 15 15 16.