Book møde
Beregn
Guide til boligkøb

Søg bolig og købsgodkendelse online

Find boliger, der matcher din økonomi, og søg om købsgodkendelse online. Prøv Danske Banks boligværktøj – se her, hvordan du gør.

Sådan finder du en bolig og bliver klar til at købe


Jagten på den rigtig bolig bliver noget nemmere, og du kan hurtigere slå til, når du på forhånd ved, hvilke boliger du har råd til at købe og bo i.   

Læg et budget og se boliger, der matcher din økonomi
Realkredit Danmark er en del af Danske Bank-koncernen. Med Danske Banks boligværktøj kan du på 1 minut lægge et lynbudget og se, hvordan din økonomi cirka vil se ud i alle de boliger, der er til salg.

Du kan også bruge lidt længere tid og lægge et personligt budget. Så kan du ret præcist se, hvordan din økonomi vil se ud i de boliger, du er interesseret i.

Det er gratis og uforpligtende at bruge værktøjet, og du skal ikke at være kunde i Danske Bank for at oprette en profil.  

Prøv en boligsøgning hos Danske Bank og find boliger, du har råd til 

Få gerne en rådgiver til at løbe dit budget igennem
Vil du være sikker på, at du ser på de rigtige boliger, er du mere end velkommen til at booke et møde med en rådgiver hos os. Så kan vi sammen se på dit budget og tjekke, om du har det hele med.Søg om købsgodkendelse online

Når du har oprettet en profil på boligværktøjet og lagt dit budget, kan du hurtigt søge om at blive godkendt til at købe.

En online købsgodkendelse er en ny og forbedret udgave af det, du måske kender som et boligkøbsbevis eller lånebevis. De fleste får svar i løbet af 1-2 dage.

Skal vi regne på det?

Det er en stor beslutning at købe en bolig. Vi er altid klar til at rådgive dig og regne på dine muligheder. Book et møde med en af vores rådgivere – eller ring til os på 70 15 15 16.