Book møde
Beregn

Guide til omlægning af lån

Hvad er en omlægning af lån, hvornår kan det betale sig, og hvad koster en låneomlægning egentlig? Få svarene her.

Som boligejer har du mulighed for at lægge dine lån om, og der kan være flere fordele ved en låneomlægning. Men hvad er en omlægning egentlig, og hvornår kan det betale sig at lægge dit realkreditlån om? Det får du svaret på i denne guide. 

Nedenfor kan du se de forskellige overskrifter, vi kommer omkring. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 70151516 eller booke et møde, hvis du har spørgsmål til låneomlægning eller realkredit generelt.

Hvad er omlægning af lån?
Hvornår kan det betale sig at lægge lånet om?
Omkostninger ved låneomlægning
Lån direkte i din friværdi
Husk at rette fradrag og budgetkonto
Saml flere lån i ét med en omlægning

Hvad koster omlægning? Log ind og beregn

Har du realkreditlån hos os? Så kan du nemt og hurtigt logge ind og regne på omlægning af dit lån. Med vores omlægningsberegner kan du med det samme se, hvad det vil koste at lægge lånet om. Du skal blot logge ind, så har vi dine tal klar.

Værd at vide om omlægning af lån

Fik du svar på dine spørgsmål?

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, du ikke fik svar på. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et godt råd. Book et møde eller ring på 70 15 15 16.

Book møde        Bliv ringet op

Hvad koster omlægning? Log ind og beregn

Har du realkreditlån hos os? Så kan du logge ind og regne på omlægning af dit lån. Med vores omlægningsberegner kan du med det samme se, hvad det vil koste at lægge lånet om. 

Log ind og beregn omlægning her

Bliv kunde hos Realkredit Danmark

Flytter du dit l¨n til Realkredit Danmark, og bliver du samtidig en del af Danske Banks kundeprogram, spare du en række gebyrer. Måske kan du også få en lavere bidragssats, end du betaler i dag. 

Se, hvad du får hos os