Book møde
Beregn

Kan det betale sig at låne til energiforbedringer?

Alle taler om varmepumper og solceller. Men hvad koster energiforbedringer, hvordan finansierer du det bedst og billigst – og er det en god ide at gøre det nu? Læs om lån og tilskud til energiforbedring. 

En mindre varmeregning eller elregning. Det er dét, de fleste boligejere går efter, når de fx får solceller på taget eller skifter gasfyret ud med en varmepumpe. Sådan var det før, energipriserne skød i vejret, og det økonomiske incitament for at minimere forbruget er ikke ligefrem blevet mindre. 

Men den usikre tid stiller boligejerne i et dilemma. For mens høje energipriser kalder på handling, motiverer stigende renter og dalende boligpriser knap så meget til større husprojekter.    

Vil du vide, om energirenovering kan betale sig i din bolig, skal du finde ud af, hvad der kan gøre en forskel i boligen, hvilke fordele det vil give, og hvad det vil koste. Alt det kan du læse mere om her. 

Skal vi kigge på dine muligheder sammen?

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, du ikke finder svar på her. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et godt råd. Book et møde eller ring på 70 15 15 16.

Værd at vide om finansiering af energiforbedringer

Bliv kunde hos Realkredit Danmark

Tal med os om lån til bolig og få klare anbefalinger. Det koster ikke noget at spørge. Vi kan hjælpe, når du har tid - også aften og weekend.

Se, hvad du får hos os

Fik du svar på dine spørgsmål?

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, du ikke fik svar på her. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et godt råd. Book et møde eller ring på 70 15 15 16.

Book møde   Bliv ringet op