Book møde
Beregn
Kundeservice

Se din årsopgørelse

Har du lån hos os, får du hvert år en årsopgørelse i e-Boks. Se hvor du finder opgørelsen, og hvad du bør vide om tallene.

Se din årsopgørelse i e-Boks
Midt i januar får du en årsopgørelse fra os i e-Boks, hvis du har tilmeldt Realkredit Danmark som afsender. Har du endnu ikke tilmeldt Realkredit Danmark i e-boks, skal du blot føje os til listen over afsendere – så kan du med det samme se din årsopgørelse. 

Skal du bruge din kontrolkode, kan du altid finde den på din seneste årsopgørelse fra os.

Tilmeld elektronisk post fra Realkredit Danmark i din e-Boks

Se tallene på skat.dk
Vi indberetter oplysningerne om dine lån til Skattemyndighederne. Så fra starten af marts fremgår beløbene fra vores årsopgørelse også på din årsopgørelse på skat.dk. Kig i årsopgørelsen fra Realkredit Danmark, hvis du vil se de beløb, vi har oplyst, og hvilket rubriknummer, de hører under på selvangivelsen.  

Hvis I er flere om lånet
Hvis I er to låntagere registreret på lånet, fordeler skattemyndighederne beløbene fra årsopgørelsen med halvdelen til hver. Er I mere end to låntagere, fordeler skattemyndighederne ikke beløbene, og du skal selv skrive din andel på selvangivelsen.

Hvis du for nylig har solgt din bolig
Solgte du din ejendom sidste år, og overtog køberen et eller flere af dine lån, så dækker opgørelsen perioden indtil overtagelsesdagen. Har du alligevel fået en opgørelse, der dækker hele året, sender vi en ny, når vi har dokumentation for, at ejerskiftet er på plads.

Hvis du har en administrator på dit lån 
Har du et lån hos os, sender vi altid årsopgørelsen direkte til din e-Boks. Selv om du har registreret en administrator på din ejendom hos os, skal du derfor selv sikre, at administrator har fuldmagt til at se årsopgørelsen i din e-Boks.

Kontakt os
Har du spørgsmål til din årsopgørelse, er du altid velkommen til at kontakte os.