Book møde
Beregn

Nyt medlem af direktionen i Realkredit Danmark A/S

Selskabsmeddelelse nummer 69/2023 - 6. september 2023

Bjarne Aage Jørgensen indtræder pr. 6. september 2023 i direktionen i Realkredit Danmark A/S.

Bjarne Aage Jørgensen har siden 1979 været en del af Danske Bank-koncernen og har gennem de seneste 20 år bestridt en række ledende stillinger i Realkredit Danmark inden for erhvervsejendomsområdet. Siden 2013 har han været Head of Large Real Estate, som han fortsat vil være leder af efter indtrædelsen i direktionen.

”Bjarne er et kæmpe aktiv for Realkredit Danmark, Danske Bank-koncernen og vores kunder. Vi er i bestyrelsen meget glade for, at Bjarne har sagt ja til at indgå i direktionen i Realkredit Danmark, der har en central rolle i Danske Bank-koncernens Forward’ 28-strategi. Vi vil i de kommende år blandt andet investere i ekspertrådgivning og bæredygtighed, som er blandt de områder, hvor Bjarnes kompetencer spiller en meget vigtig rolle,” siger Christian Bornfeld – bestyrelsesformand i Realkredit Danmark.

”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Bjarne det sidste 1,5 år, og det glæder mig virkelig, at jeg nu kan byde Bjarne velkommen i Realkredit Danmarks direktion. Bjarne har gennem mange år spillet, og spiller fortsat, en afgørende rolle i udviklingen af både Realkredit Danmark og den danske ejendomsbranche, herunder indenfor det bæredygtige område. Bjarne udmærker sig blandt andet ved sit stærke kommercielle og kunderettede fokus, og der er ingen tvivl om at han med sin dybe viden og personlige egenskaber vil bidrage yderligere til den fortsatte udvikling af Realkredit Danmark,” siger Kamilla Hammerich Skytte, administrerende direktør i Realkredit Danmark.

Direktionen i Realkredit Danmark A/S vil fra 6. september 2023 bestå af:

Administrerende direktør Kamilla Hammerich Skytte
Direktør Bjarne Aage Jørgensen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Eventuel henvendelse kan rettes til administrerende direktør Kamilla Hammerich Skytte, telefon 45132077.