Book møde
Beregn
Nyheder

Lavere gebyr, når du låner i en energivenlig bolig

Hos os sparer du fremover 1.000 kr. på lånesagsgebyret, hvis du låner i en bolig med energimærke A eller B. Det gælder alle vores realkreditlån, og uanset om du vil købe ny bolig, omlægge eller optage tillægslån.

20 maj - 2022

Nu sænker Realkredit Danmark og Danske Bank lånesagsgebyret på lån til boliger, der lever op til de højeste standarder for energieffektivitet. 

Vi har i forvejen sænket gebyrerne på lån til energiforbedringer markant. Så den nye fordel skal ses som en ekstra økonomisk gulerod til kunder, der enten bor i eller vil investere i boliger med de bedste energimærker.  

Cirka hver tredje boligejer i Danmark bor i en bolig med et af de laveste energimærker E, F og G. Der er med andre ord god plads til forbedring – og vi ønsker at bakke op om forbedringen ved at gøre det attraktivt at låne til energiforbedring og energivenlige boliger. 

Både boligkøbere og boligejere kan spare 1.000 kr. 

Helt konkret betaler du fremover 1.000 kroner mindre i gebyr, når du låner til eller i en bolig med gyldigt energimærke A eller B.   

Tjek din boligs energimærke her

Det lavere gebyr kommer både boligkøbere og boligejere til gode. For det gælder, uanset om du vil købe ny bolig, låne ekstra i din bolig eller omlægge dit eksisterende lån i boligen. 

Se her, hvilke lån det gælder: 

Hos Realkredit Danmark gælder besparelsen på alle lån.
Læs mere og se priser under de forskellige låntyper

Hos Danske Bank gælder besparelsen både på boliglån og på det realkreditlignende lån Danske Bolig Fri.

Tal med os om lån til energivenlig bolig

Vi er klar med råd og kan hurtigt regne på, hvad din boligdrøm koster. Book et møde eller ring på 70 15 15 16.