Book møde
Beregn
Realkredit Danmark
ejendomstyper

Boligudlejning

Realkredit Danmark tilbyder finansiering, der matcher jeres behov – uanset om I ejer en enkelt boligudlejningsejendom eller en hel portefølje.

Hvad koster det at låne?

Med vores låneberegner kan I hurtigt se, hvad et lån vil koste jer, og I kan sammenligne forskellige typer af lån. Har I lån hos os,  anbefaler vi, at I Iogger ind og beregner – vi har jeres tal klar.

Tal med os om realkreditlån til bolig-udlejningsejendomme


Uanset om I ejer en enkelt boligudlejningsejendom eller en hel portefølje, får I strategisk rådgivning tilpasset jeres aktuelle situation og forventninger til fremtiden. 

I Realkredit Danmark møder I rådgivere med stor specialistviden. Vi hjælper jer, når I vil istandsætte, optimere eller skalere jeres ejendom, og I får del i vores indsigt i ejendomsmarkedet og de trends, der former jeres fremtid. 

Sammen med vores rådgivere finder I de finansierings- og likviditetsløsninger, der giver jer det bedst mulige økonomiske råderum. Med udgangspunkt i jeres aktuelle situation og forventninger til fremtiden kan vi fx hjælpe jer med at vælge den rigtige strategi for jeres rente- og afdragsprofil.

Fakta

Hos Realkredit Danmark får I markedets bredeste og mest innovative udvalg af realkreditlån. Vi udvikler løbende nye produkter og serviceløsninger – så I kan få dén finansiering, der passer til jeres behov.

Læs mere om Realkredit Danmarks låntyper her

Realkredit Danmark hjælper jer med finansiering, når I vil købe eller opføre en boligudlejningsejendom – og når I har brug for at vedligeholde eller forbedre jeres ejendom. 

Er ejendommen fra før 1950 og nedslidt, og/eller har lejlighederne installationsmangler, kan I søge offentlig støtte til jeres byggeprojekt. 

Tillægslån
I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker at optage tillægslån i ejendommens friværdi. Et tillægslån er ikke øremærket til et bestemt formål, så det er jer, der bestemmer, hvad pengene skal bruges til. 

Omprioritering
Vi hjælper også gerne med at gennemgå jeres realkreditlån, så I kan udnytte tidspunkter med gunstige kursforhold til at ændre på ydelse og restgæld på lånene. 

Der er altid individuelle hensyn forbundet med at låne penge. Derfor skal vi gennemgå jeres økonomi og vurdere ejendommen, før vi kan tilbyde jer et eventuelt lån.

Som udgangspunkt kan I låne op til 80 procent af den værdi, vi fastsætter ejendommen til. Vælger I FlexLife®, er lånegrænsen 75 procent.  

Den maksimale løbetid kan være 30 år.

I kan eventuelt kombinere med en periode med afdragsfrihed. 

Ved ombygning og tilbygning kan jeres samlede belåning (nye lån + gamle lån) være op til 80 procent af ejendommens værdi efter ombygning. 

Særlige regler ved blandet bolig og erhverv
Hvis mindre end 80 procent af bruttoarealet bliver brugt til bolig, skal ejendommen deles i en boligdel og en erhvervsdel. De to dele af ejendommen skal vurderes hver for sig. I kan derefter låne 80 procent i boligdelen og 60 procent i erhvervsdelen.

Hvis I har en administrator, der håndterer jeres lejemål, kan vi sende oplysningerne om jeres lån direkte til administrators økonomisystem. Vi anvender den internationalt anerkendte EDIFACT-standard for elektronisk overførsel af data. 

Se mere om EDIFACT


Realkredit Danmark er en del af Danske Bank-koncernen. Banken tilbyder en lang række løsninger til erhvervskunder.   

Analyser jeres ejendomsinvestering 
Med Danske Banks analyseværktøj får I hurtigt indblik i nøgletal, der kan hjælpe jer med at vurdere en mulig ejendomsinvestering.

Prøv analyseværktøjet hos Danske Bank

Hvis renten på jeres lån ændrer sig 
Danske Bank kan hjælpe jer med at kortlægge jeres risiko, hvis renten på jeres lån ændrer sig.
Læs om rentesikring hos Danske Bank

Har I brug for rådgivning?

Vores kompetente rådgivere er klar til at hjælpe jer. Har I spørgsmål, kan I altid ringe til jeres rådgiver – eller til Realkredit Erhverv Direkte på telefon 45 14 01 00.