Book møde
Beregn
Realkredit Danmark
ejendomstyper

Industri og håndværk

Realkredit Danmark tilbyder finansiering, der matcher jeres behov – uanset om I er et børsnoteret selskab eller en enkeltmandsvirksomhed.

Hvad koster det at låne?

Med vores låneberegner kan I hurtigt se, hvad et lån vil koste jer, og I kan sammenligne forskellige typer af lån. Har I lån hos os,  anbefaler vi, at I Iogger ind og beregner – vi har jeres tal klar. 

Tal med os om realkreditlån til industri og håndværk


Vil I opføre en ny ejendom? Drømmer I om at udvide eller investere i nye produktionsanlæg? Uanset scenarie tilbyder vi strategisk rådgivning tilpasset netop jeres aktuelle situation og forventninger til fremtiden. 

I Realkredit Danmark møder I rådgivere med stor specialistviden, og I får del i vores indsigt i netop jeres branche og de trends, der former jeres fremtid. 

Sammen med vores rådgivere finder I de finansierings- og likviditetsløsninger, der giver jer det bedst mulige økonomiske råderum. Med udgangspunkt i jeres situation og forventninger til fremtiden kan vi fx hjælpe jer med at vælge den rigtige strategi for jeres rente- og afdragsprofil.

Fakta

Hos Realkredit Danmark får I markedets bredeste og mest innovative udvalg af realkreditlån. Vi udvikler løbende nye produkter og serviceløsninger – så I kan få dén finansiering, der passer til jeres behov.

Læs mere om Realkredit Danmarks låntyper her

Realkredit Danmark finansierer køb af bygninger til industri og håndværk samt ombygninger, tilbygninger og nybyggeri til samme formål. 

Tillægslån
I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker at optage tillægslån i ejendommens friværdi. Et tillægslån er ikke øremærket til et bestemt formål, så det er jer, der bestemmer, hvad pengene skal bruges til. 

Omprioritering
Vi hjælper også gerne med at gennemgå jeres realkreditlån, så I kan udnytte tidspunkter med gunstige kursforhold til at ændre på ydelse og restgæld af lånene. 

Der er altid individuelle hensyn forbundet med at låne penge. Derfor skal vi gennemgå jeres økonomi og vurdere ejendommen, før vi kan tilbyde jer et eventuelt lån. 

Som udgangspunkt kan I låne op til 60 procent af den værdi, vi fastsætter ejendommen til. 

Den maksimale løbetid kan være 20 år. Men det afhænger af den forventede levetid på bygninger, tekniske installationer og løsøre. 

I kan eventuelt kombinere med en periode med afdragsfrihed. 

Ved ombygning og tilbygning kan jeres samlede belåning (nye lån + gamle lån) være op til 60 procent af ejendommens værdi efter ombygning. 

Realkredit Danmark er en del af Danske Bank-koncernen. Banken tilbyder en lang række løsninger til erhvervskunder. 

Analyser jeres ejendomsinvestering
Med Danske Banks analyseværktøj får I hurtigt indblik i nøgletal, der kan hjælpe jer med at vurdere en mulig ejendomsinvestering. 
Prøv analyseværktøjet hos Danske Bank

Hvis renten på jeres lån ændrer sig 
Danske Bank kan hjælpe jer med at kortlægge jeres risiko, hvis renten på jeres lån ændrer sig.  
Læs om rentesikring hos Danske Bank


Har I brug for rådgivning?

Vores kompetente rådgivere er klar til at hjælpe jer. Har I spørgsmål, kan I altid ringe til jeres rådgiver – eller til Realkredit Erhverv Direkte på telefon 45 14 01 00.