Book møde
Beregn
Realkredit Danmark
Låntyper

RD Cibor6® Green

Grønne lån til erhvervskunder

Fordele ved grøn finansiering
Frontløber

Bliv frontløber for grønne tiltag og udvis samfundsansvar.

Hold værdien

Ejendommen holder bedre værdien i fremtiden.

Det bedste lån for jer? 

Mulighederne er mange. Se vores udvalg af lån til erhverv og find dét, der passer til jeres økonomi og planer.

SE ALLE LÅN FRA REALKREDIT DANMARK

Lån til klimavenlige ejendomme og byggeri


Med RD Cibor6® Green kan I matche jeres grønne profil med Realkredit Danmarks grønne realkreditlån og obligationer – samtidig med, at I passer godt på jeres ejendomsinvestering. Lånet bliver finansieret med en Cibor6®-obligation med grønne vilkår.

RD Cibor6® Green er oplagt til virksomheder, hvis låneformål er nybyggeri, renovering, omlægning og tillægslån, som opfylder kravene til energiklassificeringen. Det gælder eksempelvis inden for:

  • Vedvarende energi
  • Transmission og energiopbevaring
  • Grønne og energieffektive bygninger
  • Certificeret bæredygtigt jordbrug 
  • Bæredygtig vandbehandling
  • Forebyggelse af forurening

 

De vigtigste detaljer
Lånet bliver finansieret med en Cibor6® obligation med grønne vilkår. Der er ingen forskel på jeres bestående finansiering i forhold til det nye lån. RD Cibor6® er et variabelt forrentet lån. Lånet kan bruges til renovering, omlægning og tillægslån i ejendomme med energimærke A, B eller tilsvarende, hvis ejendommen er bygget før 31/12 2020. For nybyggeri og ejendomme bygget efter 31/12 2020 er der skærpede krav. Her skal ejendommen have energimærke A2020 eller tilsvarende.

I kan læse mere om RD Cibor® Green i låntyper og forretningsbetingelser (pdf)
Læs om RD Cibor6® her

 

Det siger kunderne

Jan Kauffmann, direktør for Økonomi og Forretning i HOFOR:
”HOFORs vision er at skabe bæredygtige byer. Det gør vi ved at levere vand- og energiløsninger i Hovedstadsområdet. Grønt, sikkert og billigt. Vores valg af grøn finansiering til vores investeringer i vindmøller, fjernkøling og bæredygtig varmeproduktion er derfor helt i tråd med vores vision og mission. Vi ser den grønne finansiering som attraktiv og forventer en stigende efterspørgsel herefter.”

Hvorfor laver Realkredit Danmark og Danske Bank grønne lån?


Kapital til bæredygtige og miljøfremmende formål
Overgangen til en bæredygtig økonomi med mindre udledning af CO2 er meget finansieringskrævende. Vi ønsker derfor at understøtte mobiliseringen af kapital til mere bæredygtige og miljøfremmende formål. Det ligger også i tråd med vores opbakning til Paris-aftalen og FN’s verdensmål. Derfor vil vi lancere løsninger, der gør det nemmere at finansiere nye investeringer i fx klimavenlige bygninger og teknologier - eller tilbyde lån, der motiverer erhvervslivet til en grønnere profil. 

Realkredit Danmark er en del af Danske Bank-koncernen. Du kan læse om Danske Banks Green Finance Framework (pdf)

Hvordan kan jeres økonomi se ud med RD Cibor6® Green?

Tal med os, hvis I vil høre mere om jeres muligheder for at låne til klimavenlige ejendomme og byggeri på grønne vilkår. Book møde eller ring på 45 14 01 00