Book møde
Beregn
Værd at vide

Hvad er afdragsfrihed? 

Med afdragsfrihed udskyder du tilbagebetaling af realkreditlånet – typisk i op til 10 år. Det er dog ikke gratis. Se hvad du skal være opmærksom på. 

Vidste du, at du selv kan regne på lån med og uden afdragsfrihed?          

Beregn her

Med afdragsfrihed udskyder du tilbagebetalingen af dit realkreditlån i en eller flere perioder. Du kan få afdragsfrie perioder på de fleste realkreditlån i op til 10 år - enkelte har op til 30 års afdragsfrihed.

Du betaler en lavere ydelse, mens dit realkreditlån er afdragsfrit. Du kan få luft i økonomien her og nu med afdragsfrihed, men det kan også være en dårlig løsning for dig. Derfor er det noget, du bør vælge med omtanke.

Det kræver en solid økonomi at få et afdragsfrit lån. For når afdragsfriheden udløber, vil ydelsen stige markant. Du skal derfor enten have råd til at betale den højere ydelse eller omlægge dit lån, når afdragsfriheden udløber.

Tal med os om afdragsfrihed

BOOK MØDE     BLIV RINGET OP

Værd at vide om afdragsfrihed

Bliv kunde hos Realkredit Danmark

Tal med os om lån til bolig og få klare anbefalinger. Det koster ikke noget at spørge. Vi kan hjælpe, når du har tid - også aften og weekend.

Se, hvad du får hos os

Fik du svar på dine spørgsmål?

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, du ikke fik svar på. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et godt råd. Book et møde eller ring på 70 15 15 16.

Book møde        Bliv ringet op