Book møde
Beregn

Invitation til inspirationsmøde: Du skal snart tilpasse renten på dit lån - kom og hør om dine muligheder

21 august - 2023

Når du i 2024 skal tilpasse renten på dit lån, er det en god anledning til at se nærmere på din boligøkonomi. Måske er der ændringer i dit liv eller nye drømme, du med fordel kan tage højde for? Eller måske er der brug for at overveje, hvordan stigende renter kan påvirke din finansiering af boligen.


Der er mange veje at gå – og vi vil meget gerne hjælpe med at klæde dig på, så du nemt kan vælge den løsning, der passer bedst for dig. Derfor inviterer vi dig og din eventuelle partner til et inspirationsmøde om dine muligheder, når du skal rentetilpasse dit lån.


Det kan du få svar på:

  • Hvordan går det med boligrenterne i Danmark, og hvilken effekt har stigende renter på din boligøkonomi?
  • Passer finansieringen af din bolig med dine drømme og planer? Og hvilke muligheder kan vi tilbyde dig sammen med Danske Bank?


Inspirationsmødet bliver holdt i Danske Banks lokaler. Her byder den lokale filialdirektør velkommen, og Realkredit Danmarks lokale boligchef giver en
status på boligmarkedet i dit område.

Tid og sted
Vi holder inspirationsmøder med samme program i hele landet i september og oktober. Møderne starter kl. 17.00, og kl. ca. 18.30 byder vi på en let anretning med god mulighed for dialog. Se datoer for møderne og tilmeld dig