Book møde
Beregn

Kamilla Hammerich Skytte

Adm. direktør i Realkredit Danmark

En ny lav rente på boliglån kan være nøglen til dit nye hjem

40 procent i alderen 25-45 år drømmer om at købe bolig. Dog har højere renter, stigende boligpriser og høj inflation gjort det sværere at komme ind på boligmarkedet. En ny lav rente på boliglånet kan imidlertid være med til at åbne for mulighederne for det første boligkøb.  

25 april - 2024

Der er mange ting, der skal falde i hak, inden boligdrømmen kan blive til virkelighed. Og naturligvis spiller de økonomiske forhold en afgørende rolle. I en undersøgelse fra Danske Bank svarer mere end hver anden da også, at den samlede pris har stor betydning - men også sikkerhed og tryghed vægtes højt af de unge, når de står overfor deres første boligkøb.

Ifølge Kamilla Hammerich Skytte, adm. direktør i Realkredit Danmark, er boligkøbet for langt de fleste den største økonomiske beslutning, de kommer til at træffe i deres liv. Derfor er hun også meget glad for, at Danske Bank-koncernen, som Realkredit Danmark er del af, har valgt at sætte prisen markant ned på boliglån. Det er netop denne del af finansieringen, som især de unge boligkøbere ofte har brug for til at komme ind på boligmarkedet. 

En lav rente på dit boliglån kan være nøglen til dit nye hjem

Når du skal købe bolig, kan du som udgangspunkt låne op til 80 procent af boligens værdi som realkreditlån og 15 procent som et boliglån. Du skal selv have mindst 5 procent til en udbetaling.

Når du skal købe bolig, kan du som udgangspunkt låne op til 80 procent af boligens værdi som realkreditlån og 15 procent som et boliglån. Du skal selv have mindst 5 procent til en udbetaling.

”Den nye lave pris på boliglån i Danske Bank kan gøre det muligt for flere at komme ind på boligmarkedet, fordi den samlede finansiering af boligkøbet bliver billigere. Det er et godt eksempel på, hvordan vi i Realkredit Danmark sammen med Danske Bank er endnu mere konkurrencedygtige, fordi vi udnytter vores styrker på tværs af realkredit og bank”, siger Kamilla Hammerich Skytte og tilføjer: 

"Det er endnu et skridt på vejen til at gøre os endnu mere attraktive som et samlet valg for kunderne i deres boligfinansiering. Sidste år sænkede vi i Realkredit Danmark bidragstillægget på realkreditlån med afdragsfrihed ved belåning over 60 procent af boligens værdi, hvilket også særligt er til gavn for førstegangskøbere, hvis de benytter afdragsfrihed som en del af deres boligfinansiering.”

Lad os sammen finde vejen til dit nye hjem

Læs mere om banklån til bolig hos Danske Bank

Bliv kunde hos Realkredit Danmark

Tal med os om lån til bolig og få klare anbefalinger. Det koster ikke noget at spørge. Vi kan hjælpe, når du har tid - også aften og weekend.

Se, hvad du får hos os

Skal vi sammen se på dine lånemuligheder?

Book et møde med en af vores rådgivere - eller ring til os på 70 15 15 16. Vi sidder klar, når du har tid - også aften og weekend.

Book møde      Bliv ringet op