Book møde
Beregn
værd at vide

Skal du vælge fast eller variabel rente? 

Fast eller variabel rente? Begge har fordele og ulemper. Her kan du se, hvad du skal være opmærksom på.

Skal vi se på dine muligheder sammen?

Fast eller variabel rente?  Lad os regne på dit lån. Book et møde eller ring på 70 15 15 16.

Book møde

Om fast eller variabel rente er det bedste valg for dit realkreditlån afhænger af mange ting – ikke mindst din risikovillighed. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge typer.

Det er vigtigt, at du ikke kun kigger på omkostningerne her og nu. Hvis du tror, at renten falder de kommende år, kan det være en fordel med en variabel rente. Tror du omvendt, at renten stiger, kan det være en fordel med et fastforrentet lån. 

En fast rente er for dig, som gerne vil have tryghed og vide, hvad du skal betale i rente hele lånets løbetid. Renten på et fastforrentet lån er typisk højere end på det variabelt forrentede lån, du kan få på samme tidspunkt. Men hvis renten stiger, stiger dine boligudgifter også, når lånet med variabel rente skal rentetilpasses – eller du ønsker at omlægge.

Værd at vide

Bliv kunde hos Realkredit Danmark

Tal med os om lån til bolig og få klare anbefalinger. Det koster ikke noget at spørge. Vi kan hjælpe, når du har tid - også aften og weekend. 

Se, hvad du får hos os

Fik du svar på dine spørgsmål?

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, du ikke fik svar på her. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et godt råd. Book et møde eller ring på 70 15 15 16.

Book møde       Bliv ringet op